Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не бе на себе си от яд след злощастната загуба с 0:1 от Фейенорд в първия мач на тима от груповата фаза на Лига Европа. 
 

Успехът на ротердамци бе меко казано изненадващ, а английските медии отчетоха, че явно на Специалния не му пука особено много за втория по сила европейски турнир.

По думите му в интервюто пред клубната телевизия обаче излиза съвсем друго. 

''Разбира се, че не съм доволен от старта ни в Лига Европа. Мисля, че през втората половина ние контролирахме мача почти изцяло. Опитвахме се да спечелим тази среща, а домакините просто се опитваха да не я загубят. Усетих, че те бяха като, че ли рухнали физически в този момент, в който ни вкараха попадение. Това беше ужасен момент и двойно нещастие, защото противникът ни вкара от чиста засада'', обяви португалецът.

''Второто полувреме бе по-добро от първото. Имаше повече интензивност в действията ни. През първото полувреме играчите ми сякаш играха в някоя контрола и изобщо не пресираха противника. Фейенорд имаше огромен късмет в този мач. Въпреки загубата аз оставам оптимист за нашето представяне в турнира''.