Славия загуби поредната си контрола в Анталия, като този път падна от Петролул Плоещ с 0:1. Единственото попадение в мача заби Катарама в 54-ата минута на проверката.

Румънците започнаха здраво срещата и можеха да вкарат още във втората минута. Тогава Оприца излезе сам срещу Стефано Кунчев, но младият вратар показа класа и спаси.

Отговорът на Славия бе далечен удар на Георги Пеев, но топката мина до гредата. В края на полувремето Славия натисна румънците, но с пропуски се отличиха Пеев и Жоазиньо. В 41-ата минута бразилецът пък асистира на Георги Христов, но нападателят стреля в аут.


Второто полувреме започна с гол за Петролул Плоещ. Катарама получи топката отдясно, премина през Дениран и с мощен шут я вкара във вратата на Стефано Кунчев за 0:1.

"Белите" се хвърлиха в атаки и успяха да вкарат, но Божов бе в положение на засада и попадението бе отменено.

В 84-ата минута Славия направи уникален пропуск. Спас Георгиев проби по лявото крило, навлезе в наказателното поле и стреля, топката рикошира в двама румънци и отново пападне в него, но той вместо в мрежата прати коженото кълбо високо над гредата.

Така Славия продължи да разочарова в контролите си и записа нова загуба от подготовката си в Анталия.

Славия - Петролул Плоещ 0:1

0:1 Катарама 54

Славия: Кунчев, Дяков (18-Дениран), Генев, Том, Пеев, Божов, Христов, Юруков, Филипов, Димитров (23-Жуниньо), Сечков

Петролул Плоещ: Ръмучану, Кържа, Любинкович, Паун, Стойка, Бенга, Влад, Гърляну, Бохуш, Димитру, Оприца (С.Стойка, Михай, Плеканчук, Катарама)