Левски е много близо до раздяла с холандския нападател Сьорд Арс. Очаква се острието да подпише до часове, което потвърди и мениджърът на футболиста Николай Жейнов.

"Близо сме до сделка, но не искам да навлизам в подробности. Изчакайте още малко и ще видите какво ще стане с Арс", лаконично коментира Жейнов.

Според информациите най-вероятната следваща дестинация на нападателя е Румъния или Холандия. Не е тайна, че Търгу Муреш е най-настоятелен за подписа на русокосия футболист.

Левски иска между 150-200 хиляди евро, но не е изключено "сините" шефове да отбият от цената, която се вижда твърде висока за кандидат-купувачите.


Трансферът се бави и заради Арс. Той искаше да изпълни договора си с Левски, заради високата заплата, която взима. На "Герена" холандецът се разписва срещу 12 хиляди евро на месец, а в тази сума на влизат отделните бонуси, които са заложени в договора му.

Желанието на Сьорд няма да се осъществи, защото Николай Костов преди дни заяви, че не се нуждае от услугите на футболиста.