Националният вратар на България Николай Михайлов от няколко дни тренира с отбора на Кристъл Палас от английската Висша лига, научи БТА.

Лондонските "орли" имат сериозни проблеми в момента и след 7 изиграни кръга са на последното 20-о място в класирането без точка. Отборът е и с най-слабата защита в Премиършип- 17 допуснати гола, но за сметка на това все още не са вкарвали гол.

Мениджърът на тима Рой Ходжсън до момента разчиташе на уелския национал Уейн Хенеси, който обаче не се представя на ниво. Негова резерва е аржентинският ветеран Хулиан Сперони, а задачата е да се намери още един човек на този пост. Тъй като вече има достатъчно тренировки, синът на президента на БФС Борислав Михайлов очаква отговор дали ще му бъде предложен договор или не.

В седмицата, когато се е присъединил към Палас, към Николай е имало предложение и от Бърнли, но той вече е бил дал дума на лондончани и нямало как да промени решението си.

През лятото той можеше да се озове в новака във Висшата лига на Англия Хъдърсфийлд, който обаче в последния момент се отказа да му предложи договор. След края на периода му в Турция обаче, пред Ники Михайлов се предоставя страхотна възможност да рестартира кариерата си в най-силното първенство в света.