Бяхме по-жадни за успех от Интер и затова ги бихме. Това заяви треньорът на Дженоа Джан Пиеро Гасперини, който постигна сладък реванш срещу нерадзурите.

"Получи се хубав мач в тежки условия, теренът беше доста наводнен", коментира Гасперини. "Интер е силен физически отбор, но ние се представихме добре и играхме с голямо себераздаване. Тази победа означава много за нас. Мисля, че бяхме равностойни на Интер и имахме положения, също като тях. Фетфацидис направи страхотен мач за нас, непрекъснато атакуваше защитниците им."

По повод злощастния си престой начело на нерадзурите през 2011 Гасперини заяви: "Макар че бях там за кратко, уважавам всички играчи на Интер. Истината е, че в последните 15 г. единствените успешни треньори на Интер бяха Роберто Манчини и Жозе Моуриньо. Това се случи след 2006 г. и скандала "Калчополи". Съжалявам, ако съм ядосал някого с думите си."

На треньора на Интер Валтер Мадзари не му стигнаха думи да обясни загубата.

"Не знам защо не можахме да вкараме гол днес", заяви специалистът. "Не бих могъл да искам повече от момчетата. В моменти, когато тимът не е в добра форма и всеки мач е на ръба, трябва  да сме по-концентрирани при статичните положения и по-хладнокръвни при завършващия удар. Когато нищо не върви, просто трябва да продължиш да работиш. Имахме много положения, но Матия Перин беше чудесен на вратата на Дженоа. Дразнещо е, защото ни стана навик да губим точки напоследък. С показаното на терена заслужихме по-добри резултати."