Легендарният нападател на английския гранд Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр доста шокиращо може да се завърне във Висшата лига, но в ролята си на мениджър.

Според информации на таблоида "Мирър", бившият норвежки национал е сред вариантите за наставник на амбициозния тим на Блекбърн Роувърс.

Под ръководството на Стив Кийн отборът се представя меко казано трагично и има само една спечелена точка от началото на сезона във Висшата лига.

В момента Солскяр води родния си Мьолде и е на ръба да спечели титлата с тима. Той се справя страхотно начело на норвежкия клуб, след като го пое в много тежък момент.

Това очевидно е накарало собствениците на Блекбърн да обърнат поглед към него и да се поинтересуват от възможността да поеме тима.

Междувременно пък агентът на Солскяр - Джим Солбекен, категорично отказа да коментира спекулациите около бъдещето на клиента му.

"Блекбърн си има мениджър. Оле се справя много добре в Норвегия", каза импресариото, който не потвърди, но и не отрече, за интерес на Роувърс към неговия клиент.