Напоследък вратарят Николай Михайлов няма особени успехи на терена, а доскоро дори нямаше и отбор. За сметка на това той не може да се оплаче от трофеи извън футбола.

Ники е апетитна хапка за жените и известните му завоевания не са едно или две. Сега Михайлов грабна приза "Ерген на годината" в традиционна анкета. На бляскава церемония в "Лозенец" светските журналисти определиха сина на Боби Михайлов за най-желан неженен мъж в категория "Спорт".

Конкуренцията за статуетката беше огромна. За нея се бореха още футболистът Валери Божинов, който си размени жените с Ники Михайлов, и тенисистът Григор Димитров. Победител в категория "Шоу бизнес" стана хип-хоп певецът Криско, а Вълчо Арабаджиев грабна наградата в категория "Бизнес". 

Ники Михайлов веднага се похвали с наградата в социалната мрежа Инстаграм. "Най-ценното признание за мен ще остане "Футболист на годината", което се печели с много труд и себераздаване на терена. И сега малко самоирония: в колекцията ми от трофеи днес прибавям и признанието за "Ерген на годината"! Да си сред най-желаните и да си ерген, за това се иска повече от талант", написа Михайлов. 

Напоследък името на вратаря на турския Мерсин се свързва не с една, а с две жени - фолк певицата Анелия и младата изпълнителка Гери-Никол.