Треньорът на Ювентус Антонио Конте остана изключително доволен от победата с 3:1 в дербито срещу Интер и отсече на пресконференцията след мача, че отборът му е могъл да постигне още по-убедителен успех.

"Ние спечелихме този мач и и това е много добре. Бяхме се подготвили много добре за тази среща, а освен това знаехме и как Интер планира да пази Андреа Пирло. Знаехме, че Рики Алварес и Матео Ковачич ще си го предават. Мисля, че изиграхме силен мач и според мен е жалко, че позволихме да допуснем попадение", заяви треньорът на торинци по време на пресконференцията след мача.

"Лидери сме не само в класирането, но и по отбелязани голове в Калчото от началото на сезона. Смятам, че имахме прекрасна възможност да вкараме още попадения на Интер тази вечер", добави той.

"Ханданович обаче се справи много добре на вратата, а освен това на няколко пъти нашите играчи не действаха много добре в завършващата фаза на атаката. Мен обаче ме интересува повече играта ни и аз съм доволен от това, което видях на терена".

Конте не пропусна да отбележи, че е много щастлив от факта, че отборът привлече в състава си Освалдо от Саутхямптън под наем до края на сезона, с опция за закупуване от 19 милиона евро.

"Радвам се, че взехме играч като него, който може да ни помогне. Определено с привличането му атаката ни може да стане по-силна. Знаете, че ще се борим в Калчото и в Лига Европа, така че той ще ни бъде от голяма полза", завърши треньорът на торинци.