Читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев. Майкъла отново даде своите прогноза за предстоящия кръг на "А" група, като заяви, че Левски и Лудогорец няма да имат проблеми да спечелят мачовете си. Ето и неговите прогнози:

Лудогорец – Славия

"Славия винаги може да поднесе изненада. От този отбор може да се очаква всичко. Но с Едуард Ераносян Лудогрец тръгна нагоре и тимът играе все по-добре с всеки изминал мач. Би трябвали разградчани да бият без проблеми. Разликата е голяма, Лудогорец има много по-класни футболисти. Славия трябва да надскочи себе си, ако иска да постигне нещо, но едва ли ще успее".

Прогноза: 1

Ботев – Черно море

"Напълно равностойни отбори. Може би Ботев има леко предимство заради домакинството си. Но пловдивчани трябва да внимават, защото Черно море е способен да изненада всекиго. Показа го срещу Славия, Лудогорец и Левски. Очаквам да стане интересен двубой, който да завърши наравно".

Прогноза: Х

Литекс – Берое

"Това безспорно е най-интересният мач от кръга. Не знам какво става в Берое между Петър Хубчев и Жуниор Мапуку. Говори се, че нападателят нарушил дисциплината. Но нестандартните футболисти винаги имат проблеми с нея. Така беше и с Христо Стоичков. За това Димитър Пенев беше голям треньор, защото успяваше да се справя с тези неща. Според мен срещата ще завърши наравно".

Прогноза: Х

Монтана – Локомотив (Пд)

"Локомотив Пловдив се съживи след победата на Левски. Монтана пък записа две поредни загуби след доброто начало на сезона. Там си вирнаха носовете и си помислиха, че футболът започва от Монтана. Бързо ги свалиха на земята, което е добре за отбора. Тази среща е твърда единица".

Прогноза: 1

Левски – Пирин

"И тук виждам твърда единица. Няма как Пирин да изненада Левски в София. Благоеваградчани играят добре, но продължават да нямат късмет. Може би им е нужна една победа за самочувствие и спокойствие и тогава ще тръгнат нагоре. Но тя няма да дойде в този кръг".

Прогноза: 1