Читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме нашата рубрика "Колонката на специалиста".

В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на легендата на ЦСКА Георги Илиев. Майкъла отново даде своите прогноза за предстоящия кръг на "А" група, като заяви, че Левски ще успее да излъже Литекс в дербито през уикенда. Ето какво прогнозира той:

Берое – Локомотив Пловдив

"Локомотив вече играе добре. С взимането на Емил Гъргоров, класата на отбора се вдигна и ще стане фактор. Бадема промени коренно облика на пловдивчани. Очаквам да се получи равностоен мач. В Берое има някакви брожения. Местните хора са против доказан специалист като Петър Хубчев. Това не е правилно, типична българска черта. Бяха във "В" група, а той им спечели две купи, изгради школа. Отношението към него е несериозно и некомпетентно".

Прогноза: Х

Славия – Пирин

"Ще е тежко за Славия, това традиционно е един от най-неудобните им противници. Пирин е и с нов треньор. "Белите" играят добре, имат млади играчи, добър треньор. Но футболистите им трябва всеки мач да играят над 100%, за да побеждават. Още не са се доказали, за да се раздават на 50-60%. Очаквам трудна победа за Славия".

Прогноза: 1

Лудогорец – Черно море

"В най-скоро време Лудогорец ще заиграе така, както сме свикнали. Ще победят Черно море, но това няма да стане никак лесно. При разградчани явно има нещо вътре в съблекалнята. Говори се са скандали между футболистите. Надявам се да се оправят. Ераносян е сериозен човек и няма да допусне катаклизми".

Прогноза: 1

Ботев – Монтана

"Ще трудно за Ботев. Монтана е сериозен отбор, който затруднява всичките си съперници в "А" група. В последно време пък пловдивчани не вървят добре и са на предпоследно място. Говори се за смяна на треньора. Аз винаги съм бил против чуждестранните специалисти. На Ботев им трябва местен човек, една "майна", която да ги поеме".

Прогноза: Х

Литекс – Левски

"Тук очаквам да се получи изненада – двойка! Левски с бюджет от осем милиона лева все някога ще излезе от кризата. Най-важните им трансфери бяха Живко Миланов и Владимир Гаджев. Двамата са супер попадения за тях – местни играчи са, лидери. Да, договорите им са до края на календарната година, но според мен ще останат по-дълго. Гаджев от пет години си търси отбор. Направо да се ожени за Левски".

Прогноза: 2