Бившият нападател на Левски Петър Курдов отправи жестоки критики към спортния директор на "сините" Георги Иванов и треньора Стойчо Стоев.

Той намекна, че Гонзо не харесва спеца, но няма последната дума относно бъдещето му. "Впечатляващо изказване на Стоев за Райо Валекано! Да ни докара до нивото на този отбор и всички ще го носим на ръце. Георги Иванов каза, че играта срещу Лудогорец (0:0) му е харесала – не виждам как човек, който разбира от футбол, може да остане доволен от този мач".

"Гледах го внимателно и Левски не можеше да направи повече от 3-4 паса. В Левски има много недоразумения и е крайно време да се засрамят. Нищо лично, но Сашо Александров, десният защитник, е неможещ футболист. Това е върхът в кариерата му. Питам – карат ли Гонзо и Стойчо да стоят зорлем в Левски? Знам какво Иванов мисли за Стоев", каза Курдов пред Gol.bg, след което подхвана треньора още по-жестоко.

"Той си мисли, че работи в Миньор Перник. Лудогорец го изхвърли и дойде по не знам чие нареждане в Левски. С този треньор, толкова. Само се лендзи като пача! Да сте виждали някъде в Европа друг специалист, който да е толкова ухилен? Оправдава се, че селекцията е 300 хиляди лева. И какво от това? Хвърля пари на вятъра! Ако смята да ни баламосва, дайте да се ударим по главите! Миналия сезон си бърса осрания задник с младите! Какви млади, като са над 20 годишни играчи? Толкова му е капацитетът", каза още бесният Курдов.

Той не пропусна да коментира и откриването на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". "Хубав е, но не е довършен, което е недостойно. Дано го завършат, да сложат козирка, за да не се мокрят феновете, когато вали дъжд", завърши бившият нападател.

Веселин Коларов, Gol.bg