ЦСКА-София на Гриша Ганчев започва от нулата, но това е единствената алтернатива и всички трябва да го подкрепят, каза анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Той добави, че това е най-добрият вариант за "армейците", защото всичко е законно. Бившият изпълнителен директор на клуба каза още, че не бива да се прави нов отбор, който да стартира от окръжните групи, тъй като този ход ще доведе до ново разединение на "червената" общност.

"Трябва да има едно ЦСКА, другото е несериозно. Но това е нов отбор, който започва наравно с Верея, Горна Оряховица и т.н. Вече не е убиеца на еврошампиони, няма ги победите над Ливърпул, Нотингам и т.н. Трябва обаче всички да подкрепим тима, тъй като няма друга алтернатива. Всичко е извършено законно щом този хибрид е в Първа професионална лига. Това е най-доброто решение", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той каза още, че е нормално ЦСКА-София да получи стадион "Българска армия" и базите в Панчарево. "Какъв търг ще има? Прави се подобно нещо, защото законът го изисква. Ще се даде концесия на Гриша Ганчев и той ще трябва да върне дълговете от почти 1 милион лева под формата на ремонти на базите", добави Илиев, след което изрази надежди, че скоро ще бъде откупена марката на дружеството, което се намира в процедура по несъстоятелност.

Майкъла запита и част от феновете защо преди години са били твърдо против подобен ход, а сега го подкрепят с две ръце. "Явно всеки си гледа интересите и бизнеса. Хората, които обичат ЦСКА, няма да припознаят този отбор. За мен това е нов тим, но ще му се радвам, животът продължава. Едно изказване на Гриша Ганчев ми направи впечатление: "Като имаш претенции, ще извадиш пари, след което идваш и започваш да ръководиш". Както видяхме, в тази държава всичко е възможно", завърши Илиев.