Левски едва ли ще изиграе нов безличен мач, както при вчерашната победа с 1:0 над Ботев Гълъбово за Купата на България. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.


"Сините" елиминираха втородивизионния отбор с гол на Антонио Вутов в 111-ата минута, който се разписа с първия точен удар в срещата. "Левски подцени мача и играчите, които получиха шанс за изява, не оправдаха доверието и тотално разочароваха", заяви Майкъла пред нашата медия.

"Делио Роси има върху какво да мисли, Левски победи с късмет. Мачът беше на косъм от дузпи и там можехме да станем свидетели на сензация. Резервите трябва да се доказват и винаги да играят на 100%, да се борят за мястото си в отбора. Левски няма да повтори това представяне", смята Майкъла.

За отсъствието на Габриел Обертан и безидейното представяне на "сините" в атака без него, Илиев заяви: "Идва от Манчестър Юнайтед, за да играе с Гълъбово. Не ми е удобно да коментирам... Той е великолепен футболист и прави разликата. Видя се, че когато Левски играе без най-добрите си чужденци, е по-слаб. Това е така, защото българските играчи са на едно ниво", каза още Майкъла.

Относно категоричната победа на ЦСКА с 4:1 като гост на Несебър, той беше лаконичен. "Отборът игра, колкото трябва, за да спечели".