Бившият футболист на Левски Емил Спасов коментира ситуацията в клуба, селекцията на "сините" и ролята на мениджъра Георги Иванов.

"Не обичам предварително да говоря, но не очаквам много от Левски. Обликът на един отбор не се променя за един месец, нужно е много по-голям период от време".

"Много е важно футболистите да тръгнат с победа в евротурнирите, както беше през миналия сезон. Това дава необходимите за един футболист спокойствие, увереност и самочувствие".

"Рано е да даваме генерални оценки на селекцията, но при всички положения погледите ще са вперени в холандското попълнение Сьорд Арс. Не познавам този футболист, но щом е в Левски, значи е достатъчно класен".

"Добре е, че Георги Иванов го е избирал сам, тъй като Гонзо има набито око за добрите нападатели. Доказа го с привличането на Гара Дембеле", каза Спасов.


"Георги Иванов вече натрупа необходимия опит. Надявам се, че ще успее да съвместява двете длъжности едновременно. Този модел на управление е нов за Левски, крие своите рискове, но има и плюсове", добави още Спасов.


"Интересно ще е да видим как ще се впише Иван Цветков в състава. Смятам, че в хода на първенството той ще е най-големият жокер на Левски", завърши синята легенда.