Спортният директор Георги Иванов е спокоен за бъдещето на Левски. Той говори след загубата с 0:2 от Лудогорец в Разград.

"Играхме добре, не дадохме и много пространства на Лудогорец. Но след гола те се успокоиха и показаха истинската си класа. Нямахме много смени, за да заменим изморените, но сме доволни от начина, по който отборът се държа чисто тактически. Младите момчета показаха хубави неща. Очаквам Левски да стане по-добър, защото четири основни играчи ги няма в момента", каза той след двубоя от третия кръг.

"Водим преговори за нови играчи, но положението в самата държава е такова, че футболистите не искат да идват. Нормално е на младите да им липсват опит и самочувствие, но това ще дойде с времето. Напълно съм спокоен и мисля, че Левски има бъдеще с тези играчи. Първенството тепърва започва и не бива да избързваме, защото ултиматумите водят до грешки. Когато намерим точните хора, тогава ще ги вземем", добави спортният директор на Левски.

По повод съдийството, Иванов добави: "Имаме претенции за засадата през първото полувреме, защото лично за мен такава нямаше".