Левски ще бъде третият отбор, който Стойчо Стоев извежда като треньор срещу Литекс в Ловеч. 

Преди това той е гостувал на Градския стадион с Миньор Перник и Лудогорец. До момента специалистът има 6 срещи в града на люляците (включително и тези за купата), като само в една от тях е загубил. 

Единственото поражение на Стоев бе на 14 март 2012 година в 1/4-фи-нал за Купата на България. Тогава воденият от него Миньор отстъпи с 0:2 на оранжевите. Домакините обаче поведоха в резултата в 45-ата минута след спорна дузпа. 

Реферът Ахмед Ахмед посочи бялата точка за нарушение срещу Сандриньо, но останаха сериозни съмнения дали съприкосновението не бе извън наказателното поле. Ударът от бялата точка бе превърнат в гол от Никасио, а по-късно Христо Янев оформи крайния резултат, припомня "Тема спорт".

Оттогава Стоев гостува още 5 пъти на Литекс, но нито веднъж не загуби. Той бе много близо дори да сътвори сензацията на 7 април 2012, след като начело отново на перничани поведе с 2:0. С късни голове на Никасио и Светльо Тодоров от дузпа в продължението обаче Литекс се измъкна.

Треньорът все пак взе успех в Ловеч, но начело на Лудогорец. Стойчо се наложи с 2:1 над оранжевите в първи 1/4-финал за Купата на България. Неговият тим поведе след попадения на Златински и Моци, а в 70-ата минута Манолов оформи крайния резултат.

За първенство специалистът все още няма нито успех, нито загуба. Той е в серия от 4 поредни равенства. Цели три от тях са 0:0 - 1 път с Миньор и два пъти с Лудогорец.