Едно от новите попълнения на Левски Франсис Нар е убеден, че "сините" имат шансове да се преборят с Лудогорец за титлата.

В момента преднината на разградчани на върха е от внушителните 12 точки, а до края на сезона двата отбора ще изиграят още един мач помежду си, който ще се състои на стадион "Георги Аспарухов".

"Срещу Пирин се чувствах се страхотно. Щастлив съм, че вкарах, така че усещането бе приятно. Във всеки мач се стремя да се представя на ниво и ако мога да отбележа. Попадението срещу Пирин ме мотивира силно за следващия двубой Дано имам късмет".

"Докато имаме шанс за титлата трябва да го преследваме и да се борим. Пожелавам си да продължаваме с победите. Имаме още един мач с Лудогорец и трябва да го спечелим. Дано на края на сезона да сме шампиони", заяви Нар пред клубната телевизия на Левски.

"Ако не се представях добре, треньорът нямаше да ме пуска като титуляр. Мисля, че се справям и за това получавам шанс. Не знам много за Славия, но съм сигурен, че ни чака тежък мач. Отиваме да играем добре и да вземем трите точки. Победата ни е необходима, за да зарадваме ръководството и феновете", заяви нападателят, след което сравни "А" група с чешкото първенство.

"Няма голяма разлика, но ако има такава, то тя е в условията за играя. Там всички терени бяха на ниво, но аз съм професионалист и няма значение състоянието на игрището", добави Нар, а накрая заяви, че е фен на Барселона, а любимият му футболист е Луис Суарес.

"Наистина харесвам стила му, винаги играе много уверено и търси гола", уточни той.

Франсис Нар пред Левски ТВ: В Левски имам много приятели, харесвам Барселона и Суаресhttps://www.youtube.com/watch?v=6f6ECtdWxf4#ЛЕВСКИТВ

Публикувахте от ПФК Левски / PFC Levski в 16 март 2016 г.