В Левски работят почти денонощно по зимната селекция, въпреки че все още не могат да се похвалят с подпис на нов играч. Екипът, който отговаря за трансферите, прави всичко по силите си, за да няма грешки при избора на попълненията. Именно затова през погледа на спортния директор Станислав Ангелов, Георги Чиликов и треньорите са минали стотици играчи.

От високите етажи на Герена разкриха пред "7 дни спорт", че Пелето и компания са прегледали над 200 футболисти. Това показва, че селекцията не се прави през просото, а "сините" искат да са убедени в качествата на предлаганите им играчи.

Както е известно, главният скаут Георги Чиликов пътува няколко пъти до чужбина, за да гледа на живо изявите на няколко попаднали на мерника играчи. Оттогава бившият нападател и Ангелов отделят по няколко часа за гледане на мачове на футболисти.

Междувременно нападателят на Пирин Станислав Костов сподели, че би играл във всеки български клуб, включително и Левски, въпреки че преди време защитаваше цветовете на ЦСКА.

"Бях в отбори, които са с по-високи цели от Пирин, тогава не играех много. Сега съм тук и се надявам да играя често. Не съжалявам за нищо. Може би най-доброто решение беше да остана още малко в Пирин, но не съжалявам за нищо. Да, тогава имаше интерес от Левски, но избрах ЦСКА. Бих играл във всеки български клуб", обясни Костов, който беше още в Берое и Ботев Пд.