Треньорът на Левски Елин Топузаков бе много разочарован след равенството 2:2 с Дунав. Той призна, че "сините" не са били убедителни в двубоя, а също така коментира и бъдещето си на "Герена".

"Не бяхме убедителни днес. За пореден път прекроихме състава заради контузени и наказани. Без постояннен състав няма как да се случи, част играчите бяха на непривични постове. Имаше неувереност в нас и липса на контрол върху играта. Закономерно не успяхме да победим Дунав", започна Топузаков.

"Отдавам напрежение в играчите на липсата на резултати. Тръгнахме зле от началото на годината, но това не трябва да се отразява на футболистите. Те са показали, че имат и технически качества и воля, но... Трябват ни резултати", продължи треньорът на "сините".

"Нямаме дълбочина на състава в момента. На пейката преобладаваха юноши на Левски, които постепенно трябва да влизат в игра. Трябват ни врели и кипели в битки футболисти, да не изпадаме в хаос, а да изглеждаме като колектив и отбор", каза още Топчо.

"Рано е още да говорим за мача с ЦСКА. Всичко може да се промени. Трябва да има взаимопомощ и колектив, и ако успеем да го постигнем, може да видим различен двубой.

Има ръководство и шефове, които решават моето бъдеще. Аз се опитвам да си върша работата, но на базата на последните мачове, явно нещо не се получава. Нека си говорим след мача с ЦСКА", завърши Топузаков.