Капитанът на Левски Веселин Миневоплю сериозно съдията Ивайло Стоянов-Сватбата, който свири дербито на "сините" с Лудогорец. Както е известно, срещата в Разград завърши без голове - 0:0, но Минев има претенции за неотсъдена дузпа срещу Бабатунде Адениджи в 24-ата минута.

Отделно от това защитникът за пореден път се изгаври с ЦСКА, като каза за армейците следното "тези червени ли са, оранжевили са"...  

"С оглед на положенията си мисля, че може да съжаляваме, че не спечелихме мача. Пак нашата стара слабост, която е - не можем да си реализираме положенията. Иначе всички мачове навън създаваме положения", започна Минев.

"Не искам да коментирам съдийството. Вие го виждате по телевизора. Всеки мач е само за Лудогорец. Засада срещу "червените" ли, какви са, "оранжевите" ли... Сега пак не дават дузпа. Всеки мач за тях".

"Има много мачове, всички са дербита в първата шестица. Играем мач за мач. Надявам се да сме втори, ако се открие възможност и да сме първи”.

Бранителят не харесва, че Лудогорец залага само на чужденци, но не критикува, след като тимът постигна такива успехи.

"Български момчета, аз съм "за". Да играем с млади и българи. Не се мешам в политиката на Лудогорец, щом имат успехи, значи за тях е правилно. Аз искам да виждам повече българи", коментира Минев.