Броени дни преди дербито с Левски офанзивният халф на ЦСКА Арсенио Нунеш заяви, че се надява да продължи головата си серия срещу „сините”.

Португалецът отбеляза два гола за ЦСКА срещу Левски през сезона до момента. Нунеш е възстановен от контузията, която го извади от състава за гостуването в Разград и вече тренира заедно с отбора. Той обеща, че ще се раздаде на 100% в предстоящия мач.

„Жалко, че не успях да играя срещу Лудогорец, защото много исках да помогна. Работих здраво, за да съм готов за мача с Левски и искам да се раздам на 100%. Успях да вкарам на Левски и в двата мача по един гол и се надявам пак да вкарам. Но това не е най-важното, важното е да помогна на нашия отбор да спечели. Това е мач, в който всеки футболист иска да играе – с много зрители по трибуните, мотивацията винаги е на 100% и двата отбора винаги търсят победата.  В такива мачове можеш да се доказваш, а има и доста хора, които ни гледат в тези мачове и това ти дава повече шансове в бъдеще”, коментира Арсенио за клубната телевизия на сайта на ЦСКА.

Португалецът заяви, че за него е голямо отговорност и чест да носи червената фланелка и да защитава името и емблемата на клуба.

Футболистът е категоричен, че ЦСКА е най-големият отбор в България и се чувства отговорен да помага на тима да печели трофеи.