След мача между Левски и ЦСКА преди ден привържениците на сините съблякоха част от играчите, след като отборът падна с 0:3.

След последния съдийски сигнал част от играчите на "Левски” отидоха да поздравят верните си привърженици. Феновете обаче навлязоха на пистата и поискаха обяснение за поредната загуба.

Веселин Минев бе ударен. Мехди Бурабия и Александър Александров бяха накарани да си свалят фланелките.

Този тип сцени на футболния терен, както и състоянието на българския футбол коментираха в "България сутрин" журналистите Крум Савов и Едуард Папазян, както и Степан Хиндлиян от Клуб на привържениците на "Левски".

"Това, което видяхме в последния мач между Левски и  ЦСКА е сигнал към тези, които умишлено унищожават футбола в България. Когато се вникне под повърхността, ще стане ясно, че не момчетата, които проявяват агресия лишават вашето дете от воденето по мачове, а едни други хора и системи унищожават българския футбол и скоро никой няма да ходи по стадионите", коментира Хиндлиян.

По думите му футболът е унищожаван от модела, който съществува за този спорт в България и "Левски" по-конкретно се е превърнал в схема, както твърди той.

"Степан е абсолютно прав. Но, можем да сложим под общия знаменател с "Левски" и ЦСКА и, начините на източване, фалиране, погребване на българския футбол", подкрепи тезата на Хиндлиян журналистът Крум Савов.

Анонимен фен на "Левски" застана пред камерата на Bulgaria ON AIR, като сподели неразказани случки от кухнята на една агитка от привърженици.

Вижте повече във видеото ТУК!