Антонио Вутов ще бъде в стартовия състав на Левски за първия мач със Сутиеска, пише "Тема Спорт".

Това стана ясно след последните информации относно здравословното състояние на футболиста. Лекарският щаб на сините прави всичко възможно да удовлетвори искането на треньора Николай Митов един измежду Вутов и Серджиу Буш да е напълно готов до четвъртък.

Върнатият от Удинезе и след това от наем в Ботев офанзивен играч получи контузия на мач на младежите, но е спестил това пред щаба на Левски, което ядоса треньорския щаб. Антонио Вутов от понеделник ще тренира наравно със съотборниците си и до четвъртък се очаква да бъде готов на сто процента.

Очаква се румънският нападател Буш да е в разширения състав, но да стартира на резервната скамейка. Треньорът обаче със сигурност ще го пусне да играе поне 30 минути през второто полувреме, независимо от резултата към този момент.

Серджиу Буш се е контузил в коляното по време на финала за Купата на Румъния преди три седмици. При това положение като титуляр за Левски срещу Суботица се очертава да започне Бабатунде Аденижи. А негов партньор в най-предни редици за сините ще е Жуниор Мапуку, който ще е на върха на атаката, а нигериецът, който вкара на Радник Сурдулица, ще е на фланга.

Оттам мястото си ще отстъпи Франсис Нар, който не очарова с изявите си в контролите. Опция за него продължава да бъде Черно море, откъдето се надяват да го вземат под наем за един сезон.

Вчера се разбра, че двубоят на Левски с черногорците за Лига Европа ще бъде излъчван пряко по Диема спорт. По телевизията вече вървят анонси за предстоящото събитие. Мачът е в четвъртък, 29 юни, от 20:00 часа на стадион "Vivacom Арена Георги Аспарухов".