Полузащитникът на Левски Васил Панайотов изрази огромна радост, че играе за любимия клуб. Халфът сподели, че иска да спечели всички възможни трофеи с отбора, а също така мечтае да намери място в националния отбор на България.
 
"Лидери в Левски няма. Всеки има своята собствена роля в съблекалнята. Всеки един от нас се опитва да научи повече от Обертан. Той е невероятна класа. Хубаво е да играеш с класни футболисти като Жорди Гомес и Обертан, защото лично ти се усъвършенстваш. Изобщо не се замислих, когато ми предложиха да се завърна в Левски. Чакал съм този шанс и съм щастлив, че съм тука. Не съм човекът, който трябва да коментира съдийството. По-добре всеки да гледа себе си. Нека съдиите си вършат работата", сподели играчът.
 
"Всеки един се бори да стигне до националния отбор. Всеки мечтае за това. Тренирам, готвя се, но щом не съм получил повиквателна, значи не съм я заслужил. Треньорът решава кой да играе. Ние трябва да работим за атаката. Важно е да вкарваме голове, няма значение дали те са реализирани от българи, или чужденци. Важно е да побеждаваме. Разбира се, че искам да играя в чужбина."

"В момента обаче съм концентриран изцяло върху изявите си в Левски, защото това е шанс веднъж в живота. Искам да направя всичко възможно, за да спечеля всичко с Левски. Обещаваме на феновете, че отборът ще дава всичко от себе си и с процеса на работа, той ще става все по-силен", заяви Панайотов "Спорно за Спорта" по BiT.