Един от най-известните фенове на Левски – Николай Нинов, също е бесен на ръководството на "сините" заради отпечатаните билети за сблъсъка с ЦСКА в събота.

На пропуските ръководните фактори на "Герена" са отпечатали емблемата на "червените", която беше създадена по случай 70-годишнината на клуба. Нинов, който доби популярност миналата есен, когато се беше дегизирал в поп и погреба ЦСКА преди първото дерби (1:1), написа гневно съобщение в социалните мрежи.

"Бесен съм и място не мога да си намеря от яд! Не знам какво е накарало и защо е било необходимо ръководството на Левски да отпечата билетите за предстоящият мач с ФК МИКРЕ с емблемата на клубът от Ловеч,която обаче има претенцията да е емблема на един умрял вече отбор с уж седемдесет годишна история.Не знам дали хората около ръководството ни са тъпи или нарочно лигитимират ганчеввият клуб като покойният ЦСКА,но ви казвам че по наредба и правилник на БФС никой не ни задължава да отпечатим пропуските с емблеми и визията на билетите зависи изцяло от клуба домакин!!!", гласи то без редакторска намеса.

Феновете на Левски категорично отказват да припознаят ЦСКА на Гриша Ганчев за вечния съперник, а по-рано Gol.bg първи ви съобщи за недоволството им относно присъствието на емблемата на "червените" на билетите.

Мачът ще се играе в събота от 16.00 часа на националния стадион "Васил Левски". Преди него 26-кратният шампион на България заема 3-то място в класирането с 24 точки, а "червените" са с 27 т. Лидерът Лудогорец има 30 т.