Мениджърът на английския гранд Ливърпул Кени Далглиш остана изключително доволен от домакинската победа с 2:0 срещу Стоук Сити.

Това е третият пореден успех на "Мърсисайдци" във Висшата лига и трети пореден мач, в който отборът не е допуснал гол във вратата си.

Головете за победата реализираха Раул Мейрелеш и новото уругвайско попълнение Луис Суарес, който влезе на терена като резерва.

"Какво мога да кажа след такъв мач? Естествено, че съм доволен от победата, която постигнахме. Свършихме доста добра работа. Смятам, че нашата атакуваща мощ ще плаши опонентите ни, но очаквам това да стане, когато Керъл, Джерард, Суарес и Мейрелеш са едновременно на терена. Сега обаче знаете, че Андрю е контузен", заяви Далглиш на пресконференцията след мача.

"Това са четирима фантастични футболисти. Иначе очаквам след някоя друга седмица Керъл да бъде напълно готов за игра, тъй като в момента момчето си има проблеми", добави легендата на "Мърсисайдци".

"Колкото до Суарес, много съм доволен от начина по който се включи в мача. Той влезе в игра и реализира гол. Забележете, че преди това Луис нямаше възможност дори да тренира с отбора, докато не бъдат решени някои административни проблеми около трансфера му. Всичко това е впечатляващо, наистина", каза още той.

"Мисля, че всичко, случващо се около Суарес, е много хубаво. Той е много добър и щастлив човек и моето мнение е, че заслужава добър старт. Новото ни попълнение се усмихва постоянно и си личи, че е позитивна личност", не пропусна да отбележи мениджърът на Ливърпул.