Нападателят на Ливърпул Луис Суарес сподели, че Мартин Шкъртел е най-добрият защитник, с когото е играл някога. В същото време се оказа, че Тиаго Силва е най-тежкият съперник на уругваеца.

"Бих казал, че Мартин Шкъртел е най-добрият бранител, с когото съм играл в един отбор. Той е просто брилянтен и смятам, че беше на висота през изминалата кампания", заяви Суарес в официалния сайт на Ливърпул.

"Има много добри футболисти, срещу които съм излизал, но според мен най-добрият измежду всички е Тиаго Силва от Милан. Той е много добър защитник и е винаги труден опонент. Тиаго е бърз, силен и и може да играе навсякъде", продължи още головият хищник.

"Моят любим футболист в детските ми години беше Габриел Батистута. Смятам, че той беше най-добрият футболист. Той беше централен нападател със силен характер, вкарваше страхотни попадения."

"Обичам да си сменям фланелката с най-добрите играчи на съперника. Разменил съм фланелката си с много футболисти, но тази на Андрес Иниеста я искам най-много."

"Тази традиция ми харесва много, защото допреди 2-3 години винаги се опитватх да си разменя фланелката с най-големите играчи", завършва своето изказване Луис Суарес.