Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви напускането на поста си след равенството 1:1 с Берое в Разград, в последния кръг от шампионата. 

Наставникът разкри сам, че това е бил и последният му мач начело на отбора.

"Искам да благодаря на двамата братя Домусчиеви, че повярваха в мен. Аз бях от самото начало на този амбициозен проект, участвах в него, постигнах много успехи, пожелавам на новия треньор същото да го постигне. Благодаря на Разград и на хората от Разград", сбогува се Дерменджиев с благодарности веднага след края на сезона.

Не е изключено той все пак да остане в Лудогорец на друга позиция. "Мисля, че аз имах възможността да дам много от себе си. Ще има разговори, след които ще се разбере", лаконичен бе той по темата.

Дерменджиев направи и кратко обобщение на сезона и своя престой начело на тима.

"Аз съм изключително доволен, защото това беше една много трудна година, още с първия мач с Партизан трябваше да се справяме с много неща, които си ги знаем само ние в кухнята. Успяхме да влезем в Шампионска лига, станахме първият български отбор, който спечели точки в турнира.

"Имаше много колебания. Моята цел беше единствено да запазим и да задържим отбора. Ние нямахме входящ футболист след Нова година, макар че имаме набелязани хора, но не се получи".