От Лудогорец отново запяха изтърканата песен - "Милионен трансфер на Кафу в чужбина". Както е известно, в началото на годината от Разград ни проглушиха ушите как дузина европейски грандове се бият за перлата им и са готови да броят сериозни пачки за правата на Джонатан, но в крайна сметка Кафу остана да рита за Лудогорец.

Сега отново от Делиормана се провикнаха, че Кафу е спазарен за отбор от Англия и то срещу колосални пари. През зимата Кирил Домусчиев искаше за звездата си около 10 000 000 евро и естествено заинтересованите отбори му се изсмяха.

Новата информация от Разград гласи, че Уест Хем и Брайтън ще направят и невъзможното, за да се уредят с Кафу в състава си и то срещу сума от поне 8 000 000 евро. По този начин ще бъде записан нов рекорд за най-скъпо продаден играч от роден клуб, тъй като преди две години Жуниор Кайсара бе шитнат на на Шалке за 6 млн. евро.

Всичко ооколо евентуалното преминаване на Кафу в чужбина ще се разбере до края на месеца, но най-вероятно Джонатан отново да остане в Разград.