Френският атакуващ полузащитник на Манчестър Сити Самир Насри увери, че е преосмислил поведението си и повече няма да повтаря старите грешки, подобни на тази от Европейското първенство през 2012 година. 

Тогава французинът, ядосан от слабото представяне на "петлите" по време на първенството, си позволи да обиди журналист, за което беше наказан да не играе в 3 мача за националния си отбор.

След края на шапионата на Стария континент Дидие Дешан замени на треньорския пост Лоран Блан. В следващата година Насри така и не беше повикан от Дешан в представителния отбор на Франция. Той показваше и доста слаба форма в Манчестър Сити и не играеше редовно.

Насри се завърна в националния отбор на страната си едва преди 1 месец. Това се случи в приятелската среща с Белгия, завършила 0:0

"През последната година живях в неувереност, но по-важното в случая е, че наистина не заслужавах да получа повиквателна тогава", призна той.

"Миналият сезон беше най-слабият в кариерата ми. Опитах се да се скрия в гордостта си, но отвътре ме болеше. Страдах, но това повече няма да се повтори", увери Насри

"Съжалявам, че развалих имиджа си пред децата, които гледаха на мен като на супергерой. Не искам да служа за такъв лош пример. Пресякох границата".

"Обещавам на Дешан, че няма да има проблеми с мен по време на съвместната ни работа".