Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола планира да даде шанс на футболисти, които рядко играят, в днешната последна среща на тима от груповата фаза на Шампионската лига срещу Селтик.

Това разкри той на пресконференцията преди мача. Испанецът не бе в най-доброто си насторение, тъй като през уикенда неговият отбор претърпя сериозен обрат при домакинството на Челси и в крайна сметка загуби с 1:3.

"Гражданите" вече са се класирали за директните елиминации, така че реално погледнато днешната среща е без абсолютно никакво значение за тях.

"В Глазгоу шотландците играха много агресивно. Моето впечатление от тях е наистина много добро", обяви той по време на пресконференцията преди днешния сблъсък.

"Не знам какво ще направи колегата Роджърс, но определено неговият отбор ще бъде един добър противник за нас и смятам, че ще се получи един отличен тест за моя тим".

"Срещата срещу Челси? Още съм разочарован честно казано. Създадохме невероятно количество положения и имахме преднина в резултата, а накрая загубихме". 

"Доволен съм от играта обаче с изключение на това, че не вкарахме попадения".

"В играчите обаче се усеща и известна доза умора, тъй като им се насъбраха доста мачове. Срещу Селтик със сигурност ще дам почивка на доста хора".