Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал се изказа критично за състоянието на съблекалните на елитните английски клубове.

Холандецът заяви, че преди някои гостувания на "червените дяволи" буквално е принуден да стои в тоалетната, тъй като съблекалните не разполагат с нужното пространство.

"Мога да кажа позитивно и негативно нещо за Висшата лига. нека започнем с негативното. В съблекалните на повечето стадиони изобщо няма удобство за футболистите да се преоблекат", каза ван Гаал пред клубната телевизия.

"Също така и пространството за мениджъра... Много пъти аз стоя в тоалетната! Но не за да правя нещо, а защото няма друго пространство. За мен това беше доста изненадващо."

"Но пък начинът, по който футболът се изживява тук от хората е невероятен. И това е нещо, което аз очаквах да видя. Фантастично е да си тук в Англия."

"Хората живеят с футбола, футболът е жив и животът е футбол. В Германия не е така. В Испания е малко повече като тук, но в Англия е невероятно. Това е фантастично за наблюдаване", добави ван Гаал.