Халфът на Реал Мадрид Кака защити съотборника си Кристиано Роналдо, който разбуди духовете с изказването си, че не е щастлив в отбора, без обаче да уточни за какво точно става въпрос.

“Мога да уверя Кристиано, че той има пълната подрепа на целия тим и ние сме готови да му помогнем с каквото можем. Имаме нужда от него и той трябва да бъде щастлив” заяви Кака по време на промоционално събитие.

По отношение на собствената му ситуация в отбора, футболистът демонстрира спокойствие, след като въпреки слуховете, че ще бъде продаден, остана на “Бернабеу” поне до зимата.

“Спокоен съм и зная, че ще имам шанс. Ще продължа да си върша работата с надеждата, че ще спечеля доверието на треньора. Ще тренирам усилено и зная, че ще получа възможност да покажа качествата си” изтъкна той.

“Мотивиран съм и съм благодарен на треньорския екип, който обяви още преди дни, че ако остана, ще ме използва. Радвам се, че трансферният период отмина и сега ще мога да мисля единствено за футбол. Конкуренцията наистина е много сериозно, но тя не ме плаши, а ме кара да работя още повече” изтъкна още Кака.