Треньорът на турския Гьозтепе Станимир Стоилов даде любопитно интервю. Мъри говори пред колегите от „Gong.bg“ за настоящия си отбор, но не пропусна да се върне и към престоя си в Левски.

"Хубавото нещо беше, че протестът беше мирен, нямаше разправии. Всеки още има право в тази държава да протестира мирно. Аз имам мнение, че може би не трябваше протестът да е на мач, но след като са го преценили, са го направили. Добре че всичко мина както трябва. Голямото нещо за Левски винаги е долу на терена. Всички друго може да се изкривява, може да се прикрива, да се пускат фалшиви и неясни сигнали. На терена нищо не можеш да скриеш. Там трябва Левски да е силен и непобедим. Може и да загубиш, но да играеш на високо ниво. Тогава приемам всякакъв вид резултати и да развиваш клуба си. На терена е най-важното нещо. Хората трябва да виждат, както аз казвам, горд Левски. Левскарите обичат гордия Левски. Ходят и на стадиона.

Не е приятно, когато има непрестанни разправии или фалшиви сигнали. Аз съм изненадан и още с напускането си усетих някаква злоба към мен от ръководителите. Не виждах причина за нея. Аз си тръгнах като бял човек. Казах всичко, което имаше да казвам и не скрих нищо. Оставих отбор, който да радва хората. Отбор, с който исках да стана шампион, но те отказаха. По-важно беше да се назначат техните ръководители и да не е Мъри там. Те много добре знаеха, че с назначени ръководители аз няма да бъда там. И да се смени Ивков. Това беше най-важното. Ивков не подписваше всички документи, които на тях им харесваше или бяха в ущърб на Левски. Затова се стигна до скандалите за прословутия договор за управление, стигна се дотам да се говори, че не е точно договор за управление, ама пише договор за управление. Такива жалки обяснения от жалки хора.

Препоръчвам по-малко фалшива информация, повече нещо да се види на терена. Като оплюеш някого, дали мен или друг, или кажеш някоя полуистина или лъжа, няма да помогне на Левски да е по-добър на терена. В никакъв случай!

Аз не мога да имам злоба към Левски или към хора, които са работили в Левски. Казвам истината, че не ми харесва, но нямам злоба" каза Стоилов.