Галерия

Марина Мунтанер

Марина Мунтанер

Животът на Марко Асенсио е истинска приказка! Той е на 20 години, вкарва голове за "Реал" (Мадрид) и спи с една от най-красивите жени в Испания. Асенсио вкара гол при дебюта си за "Реал" (Мадрид) в мача за Суперкупата на Европа, спечелен с 3:2.

Разписа се и двубоя срещу "Реал" (Сосиедад), завършил 3:0 за "белия балет". Коя е жената, която вдъхновява младия нападател, пита се пресата в Испания. Асенсио не обича да говори за личния си живот, но тайната му просто няма как да остане скрита.

Момичето до него се казва Марина Мунтанер и работи като модел на известни марки. Появи се и снимка на двамата влюбени в страстна прегръдка. Преди да срещне Асенсио, Марина изживява бурна любов с футболиста на "Алмерия" Химо Наваро, но това вече е в миналото.

Марко е звезда на "Сантяго Бернебаеу" и Мунтанер няма никакво намерение да го предаде без бой. Асенсио е на път да се превърне в новата голяма звезда на Испания. Той започва да играе футбол в школата на "Майорка", когато е 11-годишен. Кръстен е на великия холандски голмайстор Марко ван Бастен.

Майка му е холандка и той има право да избира за кой национален отбор да играе. Но бившият селекционер на Испания Висенте дел Боске показва, че има нюх за талантите. Той го пуска в контролата срещу Босна и Херцеговина в края на май и така Асенсио вече няма право да играе за друга страна.

Стартът му в "Реал" е истинска мечта - два мача и два гола. "Внимавайте с хвалебствията за Марко - казва треньорът на "белите" Зинедин Зидан на журналистите. - Той тепърва трябва да се доказва."