Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква труден мач, но е оптимист, че Лудогорец може да измъкне нещо от днешното си гостуване на Пари Сен Жермен в последния шести кръг в група "А" на Шампионската лига.

"Искаме да бъдем позитивни, да дадем всичко от себе си и да се възползваме от шансовете си. Вече направихме един добър мач срещу тях, но Пари Сен Жермен е класен отбор с много качествени футболисти, така че трябва отново да се представим силно. Сигурен съм, че мачът ще бъде интересен за зрителите. Не искам да следя развитието на другия мач. Ще се концентрираме върху нашето представяне и ще видим какво ще се случи", заяви Дерменджиев.

Лудогорец е трети в групата и трябва най-малкото да повтори резултата на Базел, който приема Арсенал, за да продължи в Лига Европа на пролет.

"Сигурен съм, че Пари Сен Жермен ще излязат пределно мотивирани, защото искат да бъдат първи в групата. Надяваме се на чудо на "Парк де Пренс", много добре помня мача от 1993 година", каза още Дерменджиев, визирайки драматичната победа на България над Франция с 2:1, която класира националния отбор на страната на финалите на Мондиал 1994.