Хърватският полузащитник Марко Перван премина успешно медицински прегледи в Ботев Пловдив и от утре ще започне тренировки с отбора. Очаква се до часове той да уточни условията по договора си с шефовете на "канарчетата". Марко Перван идва в Ботев от албанския Скендербеу. Двата клуба са се споразумели за трансфера му.

Продажбата на билетите за първото домакинство на Ботев Пловдив от новия сезон стартира на 17.07 (сряда). В първия си мач на "Футболен комплекс Ботев 1912" ботевистите се изправят срещу Дунав в неделя от 18:45ч. Пропуските ще бъдат налични за "жълто-черните" привърженици от 10:00ч. в сряда.

Билети ще се продават във фен магазина на клубната база, като цените са както следва: Централна трибуна - 10 лв., Трибуна Юг - 8 лв., Трибуна Юг (за ученици) - 3 лв. От мача с Дунав "канарчетата" пускат в продажба специален билет, насочен към най-малките привърженици на най-стария футболен клуб. "Жълто-черните" ще могат да закупят пакетен билет за родител с дете до 14 години, като пропускът ще е на обща стойност 15 лева.

Фен магазинът на клубната база е с работно време в делничните дни от 10 до 18 часа. В събота магазинът ще отвори врати от 10 до 14 часа, а в деня на мача магазинът ще е достъпен за феновете от 15:30 часа.