Снощи определено не беше вечерта на Марио Балотели. Има и такива дни, когато каквото и да правиш, просто не ти върви.

Разбра го и стрелецът на Манчестър Сити, италианецът с шоколадова кожа Марио Балотели.

Както вече споменахме, той "закла" своя отбор, след като изпусна уникално положение на празна врата, когато от половин метър изрита топката в трибуните. При това още в четвъртата минута, когато Сити мачкаше Динамо, създавайки атака след атака.

После, след малко повече от половин час игра "Супер Марио" се опита да обезкости Горан Попов, влизайки в краката му като герой от "Тигър и дракон". Решението на съдията: директен червен картон и "гражданите" се мъчиха до края на мача.

След срещата мениджърът Роберто Манчини нарече постъпката на Марио "глупава", срещу талантливия нападател се изказаха и негови съотборници.

Проблемите за Балотели продължиха. Излизайки от стадиона той попаднал на фенове на Динамо на магистралата и слязъл от колата си, за да се разправя с тях. Типично в стил "Балотели".

Фиаското за бившия играч на Интер, който още докато носеше екипа на "нерадзурите" обяви, че иска да играе един ден за Милан, беше започнало още преди началото на мача Сити-Динамо.

Английските медии показаха какво се случи на загрявката на мача. Марио Балотели печели всички класации за най-неадекватно обличане на потник и спокойно може да получи прозвището "Биботели", както вече е наричан в Англия.

"Шоколадовият" нападател направи цели два неуспешни опита в обличането на тренировъчния потник, с което разсмя цяла футболна Европа.