Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов се надява съдията на мача с Черно море Ивайло Стоянов-Сватбата да се справи с дербито и да свири това, което вижда на терена.

"Години наред проблемът в българския футбол са съдийските наряди. Ние нямаме отношение по случая с рефера за мача ни във Варна Ивайло Стоянов и ситуацията с Цонко Цонев".

"Не ни засяга. Изприказваните неща не ни влияят психологически, готвихме се сериозно. ЦСКА не иска смяна на съдията. Искаме само той да свири нормално, безпристрастно и да не прави глупости", каза Костадинов.

"Знаем, че на “Тича” винаги е трудно. Черно море играе с голяма мотивация срещу ЦСКА и останалите водещи отбори. Теренът не ни притеснява. Ако е лош, ще е лош и за двата отбора", допълни шефът на армейците.


Бившият играч на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла също даде мнение за предстоящата среща.

"Дерби този кръг ще има и това ще е във Варна. ЦСКА ще се изправи срещу труден съперник и трябва да изиграе срещата много внимателно. В Каварна отборът игра добре, но нямаше колектив. Имаше играчи, които подцениха мача с Видима".

"Някои се помислиха за звезди след доброто представяне на отбора от подновяването на сезона, но все пак съм сигурен в успеха на червените", заяви Майкъла.