Бившият селекционер на френския национален отбор по футбол, който водеше "петлите" в незабравимата за българския футбол парижка нощ на 17-ти ноември 1993 година Жерар Улие, заяви, че навярно с треньорската му кариера е свършено.

През месец юни Улие напусна мениджърския си пост в Астън Вила заради здравословни проблеми, след като бе принуден дори да лежи в болница.

В момента французинът, който направи фурор в Ливърпул, печелейки 5 купи за един сезон, се чувства далеч по-добре, но поне засега не смята, че ще продължи с треньорската си кариера.

"Мисля, че вече приключих с футбола. Май ще трябва да се примиря с факта, че вече няма да се върна в мениджърската професия", призна Улие пред "ТоукСпорт".

"Но ще остана част от играта чрез телевизионни предавания, ще работя за Канал+, който е еквивалент на Скай спортс във Франция", завърши Улие.

Специалистът е в професията вече 30 години, като имаше успехи във Франция и Англия, като през сезон 2001 година той изведе петкратния европейски клубен шампион Ливърпул по пътя към спечелването на ФА Къп, Карлинг Къп, Купата на УЕФА, Суперкупата на Европа и Къмюнити Шийлд.