Световният шампион по футбол с Германия Андреас Бреме е бил ограбен в Милано, гръмнаха германските медии.

Бившият футболист е шофирал автомобила си по улиците на Милано, когато двамата мотористи са преминали в близост до колата му и се ударили огледалото му за задно виждане.

Бреме е посегнал да оправи огледалото през отворения прозорец и единият от мотористите е проявил светкавична реакция, късайки часовника на ръката му. Според медиите в Италия часовникът е бил марка "Ролекс" и е струвал 20 000 евро.

Интересното е, че Бреме, който вкара единствения гол от дузпа на финала на Мондиал 1990, носейки третата световна титла на Германия, бе един от големите любимци на феновете на Интер в периода 1988-1992.

Бреме бе част от известното германско трио при "нерадзурите", заедно с Юрген Клинсман и Лотар Матеус. През четирите сезона на стадион "Сан Сиро" Бреме печели Скудетото, купата на Италия и купата на УЕФА.

Само преди дни двама мотористи нападнаха двама фенове на Байерн по улиците на Неапол и ги намушкаха с нож, като това не е първата подобна "изява" на "любителите на моторите" на Ботуша спрямо туристи.