Гаджето на нападателя на Манчестър Сити Марио Балотели - Рафаела Фико, е сигурна във вярността на своя любим.

Преди няколко дни се появиха информации, че италианският национал е изневерил на своята приятелка с порнозвездата Холи Хендерсън.

Двамата бяха щракнати в манчестърски хотел, но въпреки провокативните фотоси, които лъснаха в английските таблоиди, Фико вярва безрезервно в Балотели.

"Говорих с Марио и той успя да ми обясни абсолютно всичко, всеки един детайл. Това нещо наистина ме успокои", коментира красивата приятелка на нападателя пред "Дейли Мейл". Тя обясни, че е била много бясна и същевременно изплашена, когато е прочела за подвизите на нападателя, но в крайна сметка е успяла да дойде на себе си, след като е говорила с него.

Рафаела Фико вярва, че любовта между нея и Балотели е истинска. Тя не се замисли и дори разказа как двамата са се запознали.

"Сестрата на Марио ни запозна, но той ме целуна чак на третата среща. Трябваше да мине един месец, за да стане това. Мисля, че любовта между нас е истинска. Марио от своя страна ми каза, че за пръв път му се случва толкова дълго да чака, преди да целуне момиче", признава още красавицата.