Вчера най-успешния български клуб ЦСКА се издъни в контролата срещу румънския слабак Конкордия, губейки с 1:3, но пък момчетата на Димитър Пенев имаха възможността да видят на живо една от най-горещите жени в северната ни съседка.

Става дума за майката на три деца Анамария Продан, която е изпълнителен директор на Конкордия и съпруга на бившия футболист на родния шампион Литекс Лауренцио Регенкампф.

Атрактивната шефка на румънския опашкар, който се бори за оставане в елита, изгледа с голям интерес двубоя вчера и искрено се зарадва на победата. Тя приемаше с възторжени възгласи всеки гол във вратата на "армейците".

Анамария Продан е страстна фенка на футбола в северната ни съседка. Тя е първата жена в страната с лиценз за футболен агент, признат от ФИФА и е била спортен директор и президент на няколко клуба в страната преди да се установи като шеф в Конкордия.

Освен това има кариера на телевизионен водещ в една от най-големите медии в страната - Pro TV. Палавницата има и няколко сесии, на които позира по евино облекло.