Бившият футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов-Паро даде интервю за вестник "Тема спорт", в което коментира представянето на отбора в двубоя срещу Черноморец.

Според него големият съперник на "армейците" Левски е фаворит за титлата, въпреки неубедителното си представяне срещу Черно море вчера.

"Много слаба игра на ЦСКА. Не съм и очаквал обаче някаква кой знае каква игра предвид всичко, което се случи през зимата", започна легендата.

"Треньорът пое много голям риск с включването на Боладо и той не се оправ­да. Дори да има страхотни качества, той трябваше да остане на пейката и да бъ­де използван едва в следва­щия мач."

"Все пак той не е свикнал с атмосферните ус­ловия, дори не е направил и две тренировки. Да не е Ме­си, че да го пускат веднага. Неговото появяване в стар­товия състав показва колко несериозно се работи в ЦСКА. Присо загатна за не­що, но и той тепърва ще се адаптира."

"Голяма вина за първия гол имат Мболи и Крачунов. Това съ­що не е учудващо. Този вратар допуска на всеки два мача по една груба грешка. Крачунов също е неубедителен. Оттук нататък червените трябва да търсят обиграва­не."

"Разполагат с потенциал, но отбор не се прави за два дни. Оттук нататък всяка тяхна грешка ще е фатална. Левски е фаворит за титла­та, макар че не играе най-добрия футбол", завърши Аспарух Никодимов.