Националният селекционер на Хърватия Славен Билич реши да запази в тайна титулярния си състав за днешния мач с Ирландия, който ще се играе вечерта от 21:45 часа българско време.

Младият специалист не пожела да разкрие на пресконференцията преди мача на кои футболисти планира да заложи. Това от своя страна накара някои от медиите да се усъмнят, дали той изобщо още е не ясно със състава, който планира да пусне.

"По-добре ще бъде ирландците да не знаят състава ни преди мача", коментира Билич на пресконференцията.

Според хърватските журналисти Билич много добре знае как да изненада ирландците със състава си.

Капитанът на отбора Дарио Сърна например може да бъде преместен от дясното крило в отбрана, като той ще бъде доста по-добра опция на десния бек, отколкото Домагой Вида.

Това от своя страна ще позволи на Иван Ракитич да снове по десния фланг. Има вероятност Перишич да започне като титуляр от ляво по флагна.

Хърватските журналисти прогнозират също, че Огнйен Вукоевич и Томислав Дуймович ще водят люта битка за това кой да партнира на Лука Модрич в средата на терена.

Въпреки безкрайните предположения, които бе принуден да чуе, Билич отказа да коментира всичко, свързано с титулярния състав за днешната среща.

Той обяви, че съставът ще бъде ясен около час преди началото на мача.