Националният селекционер на Гърция Фернандо Сантош похвали своя отбор, въпреки загубата от Германия с 2:4 и отпадането на 1/4-финалите на Евро 2012.

"Елините" демонстрираха много сърцата игра по време на мача и може да се каже, че се представиха повече от достойно, макар че загубиха.

"Ако можехме да вкараме още един гол, тогава имаше възможност да променим напълно ситуацията", коментира Сантош на пресконференцията след мача.

"Тогава можеше да постигнем нещо повече", добави той.

"Излязохме на терена с голяма решителност през второто полувреме и вкарахме изравнително попадение. Бързо обаче допуснахме втори гол, който се оказа решаващ"

"При всички положения обаче трябва да поздравя моите футболисти за представянето им", каза още селекционерът на Гърция.

"Характерът и страстта, която показаха играчите ми в мачовете на отбора, са това, което искам да се запомни. Ще трябва да коригираме някои грешки обаче, които направихме по време на турнира"

"Липсата на Карагунис оказа своето влияние, той е много важен за нас. Истината е, че очаквахме различен състав от страна на Германия, въпреки че имаше слухове в пресата, че Йоги Льов ще освежи стартовите си единадесет", завърши Сантош.