Настроението на Марио Балотели в последните дни преминава от единия полюс на другия. Нападателят на Италия първо изживя триумфална вечер, когато стана герой при победата с 2:1 над Германия на полуфиналите на европейското първенство. Вчера след загубата с 0:4 на финала срещу Испания той за малко да изпусне нервите си и бе очевидно ядосан.

Оказва се обаче, че след разочарованието от турнира в Полша и Украйна, Балотели има друг много сериозен повод за радост - футболистът ще става баща.

Приятелката му Рафаела Фико разкри, че е бременна и чака дете. Така когато бебенцето се роди, Балотели ще стане баща само на 22-годишна възраст.

Балотели има бурна връзка с италианската манекенка, като двамата дори се разделиха преди два месеца. Сега обаче новината за бременността ги е накарала да опитат отново да възродят връзката си.

"Аз и Марио изграждаме на ново връзката си. Той никога не е спрял да ме обича", заяви Рафаела Фико, цитирана от Дейли Мейл.

"Тези, които мислят, че искам да уловя богат и известен футболист, да си помислят отново".

"Миналата коледа той ми каза: "Хайде да се оженим и да си направим дете". И аз се съгласих. Сега чакаме с Марио да научим пола на детето. Той предпочита да е момче".