Една от най-горещите и известни танцьорки в Испания Сара Луенго даде огромен стимул на националния отбор по футбол. Тя обеща да зарадва момчетата на Висенте дел Боске със страстен стриптийз.

Все пак палавницата уточнява, че ще заголи гръд, само ако Ла Фурия защити титлата си на световното първенство по футбол в Бразилия през 2014 година.

Тя смята да отиде лично до страната на кафето, за да стиска палци на испанските футболисти. Разгорещената Луенго обеща "зрелищно шоу" за зяпачите по стадионите в Южна Америка.

Световното първенство е чак след две години, така че момчетата на Дел Боске и феновете на Луенго и пищните женски форми ще трябва да почакат поне до 2014 година, за да се порадват на тялото на върлата фенка на тима.

Медиите в Испания коментират, че по този начин танцьорката търси евтина слава, следвайки примера на парагвайката Лариса Рикелме.

До началото на световното през 2010 година в Южна Африка тя беше световно неизвестна, но тогава се разсъблече на няколко пъти и веднага предизвика интереса на световните медии върху себе си.