Най-горещата фенка на полския национален отбор по футбол по време на Евро 2012 Наталия Сивиец зарадва своите почитатели с фотосесия за списание "Плейбой".

Апетитната брюнетка захвърли дрехите пред камерата на еротичното списание, след като направи силно впечатление по време на европейското първенство по футбол през юни, когато дереше гърло за домакина Полша по стадионите в родината си.

Преди снимките за списанието, Наталия се е подготвила добре с няколко кубика силикон. Освен това тя е решила да напомпа и устните си.

Родената през 1983 година палавница направи фотосесии още за куп престижни списания и интернет издания. Тя не крие, че е запалена фенка на звездата на Реал Мадрид и Португалия Кристияно Роналдо.

Снощи със сигурност полякинята е останала будна до късно, за да празнува победния гол на стрелеца в мача на мадридчани с Манчестър Сити, завършил 3:2.

Наталия Сивиец е висока 170 сантиметра и тежи 47 килограма. Размерите й са 87-60-90 см. Има кафява коса и зелени очи. И голяма страст към футбола...