Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон за пореден път критикува остро настоящето управление на клуба.

Той бе начело на столичани между 2006 и 2009 година, като напусна няколко месеца преди завръщането на Флорентино Перес. Сега освен, че не е доволен от действията на настоящия бос, той изригна и срещу треньора Жозе Моуриньо.

“Имам информация от вътрешни хора в клуба, които казват, че Моуриньо и агента му Жорже Мендеш правят каквото си искат и се държат така, сякаш клубът е техен. По-странното обаче е това, че Флорентино Перес си мълчи” каза той пред “Ал-Ватан”.

“Флорентино е много близък с медиите и това го пази от критики. Иначе Моуриньо и играчите биха могли да бъдат поставени под натиск. Зная, че има журналисти, които са загубили работата си, тъй като са си позволили да атакуват Перес” добави той.

Калдерон не е много сигурен относно ситуацията на Кристиано Роналдо. “Честно казано не могат да си обясня, защо е тъжен, въпреки че като всеки човек и той си има своите чувства. Нещата ми изглеждат малко преувеличени, но така или иначе работата на Роналдо е да играе добре и да вкарва голове и докато това е така няма да има проблем” каза още Калдерон.